Sebarang Pertanyaan:

1800 88 4787

+603 6141 8684/85 (Luar Negara)

@stormreadershq

https://t.co/odkFHJfJJU June 28 (22 days ago)
NOTIS PENTING: UNTUK MAKLUMAN AHLI DAN PELANGGAN YANG DIHORMATI, SEGALA OPERASI DI STORMREADERS NETWORK SDN BHD... https://t.co/Z364Yqg4cR June 13 (1 month ago)
Alhamdulillah PBAKL 2017,baru sahaja selesai... Kepada yang berminat untuk melanggan majalah SOLUSI DAN ALUSTAZ... https://t.co/OjKOzUiV73 May 8 (2 months ago)
JOM LANGGAN MAJALAH SOLUSI & AL USTAZ. Apa yang istimewanya,anda berpeluang menikmati diskaun 30% bagi pembelian... https://t.co/q8mGZALH6z May 3 (3 months ago)
I posted a new video to Facebook https://t.co/frmJT6L8W0 May 3 (3 months ago)

Stormreaders Network

 

Stormreaders Network pada tahun 2015 ini telah bekerjasama dengan “Syria Care” iaitu sebuah NGO yang berusaha sama antara Syria dan Malaysia sepenuhnya yang berdaftar di Kuala Lumpur bagi membantu memenuhi keperluan pelarian Syria yang semakin meningkat. Gerakan ini telah berkembang di Malaysia sekitar tahun 2011 sehingga kini dengan tujuan untuk membantu rakyat Syria yang tidak bernasib baik dan menderita di mana mereka menjadi mangsa peperangan serta keganasan di Syria.

Oleh hal yang demikian, Stormreaders telah mengambil bahagian dalam misi untuk mengumpul dana bantuan dengan cuba meringankan bebanan dan penderitaan mereka menerusi aktiviti Jualan amal dan langganan majalah. Kini, anda boleh berinfaq dengan mudah bersama kami di Stormreaders. Hanya dengan menyertai langganan mahupun membuat pembelian produk terpilih, 20% dari nilai jualan langganan dan 40% dari nilai jualan eShop akan disalurkan kepada SyriaCare Malaysia untuk membantu pelarian-pelarian di sana.


    • Memberi kesedaran penuh kepada rakyat Malaysia tentang apa sebenarnya yang berlaku di Syria dan apa kesusahan yang dihadapi oleh Pelarian Syria.
    • Mewujudkan saluran kebajikan bagi rakyat Malaysia untuk menghantar bantuan dan sokongan yang diperlukan kepada mangsa-mangsa yang memerlukan.
    • Menghulurkan bantuan kepada mangsa peperangan dan pelarian di Syria dengan bantuan yang mampu dilaksanakan oleh rakyat Malaysia iaitu menerusi kewangan bagi membekalkan keperluan asas mereka di sana.

 

Stormreaders Network

 

Newsletter

Langgan informasi secara percuma!
Please wait