Sebarang Pertanyaan:

1800 88 4787

+603 6141 8684/85 (Luar Negara)

@stormreadershq

https://t.co/odkFHJfJJU June 28 (22 days ago)
NOTIS PENTING: UNTUK MAKLUMAN AHLI DAN PELANGGAN YANG DIHORMATI, SEGALA OPERASI DI STORMREADERS NETWORK SDN BHD... https://t.co/Z364Yqg4cR June 13 (1 month ago)
Alhamdulillah PBAKL 2017,baru sahaja selesai... Kepada yang berminat untuk melanggan majalah SOLUSI DAN ALUSTAZ... https://t.co/OjKOzUiV73 May 8 (2 months ago)
JOM LANGGAN MAJALAH SOLUSI & AL USTAZ. Apa yang istimewanya,anda berpeluang menikmati diskaun 30% bagi pembelian... https://t.co/q8mGZALH6z May 3 (3 months ago)
I posted a new video to Facebook https://t.co/frmJT6L8W0 May 3 (3 months ago)

Stormreaders Network

 

Stormreaders Network turut mempelbagaikan Program Keusahawanannya dengan menyediakan Langganan Majalah ‘Member Get Member’ (MGM) iaitu sebuah revolusi perniagaan berasaskan langganan majalah Islamik berkualiti dari penerbit terkenal tanah air, Telaga Biru Sdn. Bhd. Program Langganan ini memberikan penekanan bagi ketiga-tiga majalah keluaran Telaga Biru iaitu Majalah Solusi (panduan hidup bersyariat), Majalah Al-Ustaz (anda musykil islam menjawab) dan Majalah Gen-Q (manual remaja bertakwa), malah ketiga-tiga majalah ini bukan sahaja memberikan cahaya ilmu sampai ke setiap rumah, komuniti kejiranan dan setiap jiwa masyarakat, tetapi memastikan anda yang menyampaikan turut meningkatkan pendapatan.


    • Program Langganan MGM adalah patuh syariah dan tiada skim penganiayaan/penipuan.
    • Program Langganan adalah bagi ketiga-tiga Majalah terbitan Telaga Biru Sdn. Bhd. iaitu majalah Solusi, majalah Al-Ustaz dan Majalah Gen-Q.
    • Menjana Komisyen & Bonus melalui pelan pemasaran Program Member Get Member (MGM).
    • Membina bakat keusahawanan dalam menjana pendapatan menerusi perkongsian ilmu.
    • Menjemput rezeki dengan menimba ilmu sambil menjalankan perniagaan bersama keluarga, teman dan masyarakat sekeliling.

 

Stormreaders Network


Menjana pendapatan menerusi langganan majalah Solusi, Al-Ustaz & Gen-Q merupakan salah satu inisiatif Stormreaders Network dalam mempelbagaikan perniagaan Islamik pada masa kini. Selaras dengan misi untuk melahirkan ummah yang berilmu dan berakhlak mulia, ini adalah antara strategi yang direncanakan, iaitu bukan sahaja kita sendiri memanfaatkan ilmu tersebut malah kita turut berkongsi dengan keluarga dan rakan-rakan, di samping mendapat pulangan tunai.


Newsletter

Langgan informasi secara percuma!
Please wait